Appelsap - de Appelaere - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

De Appelaere

De Appelaere is puur appelsap, gezond en lekker. De rijke smaak zit 'm in de uitgekiende combinatie van verschillende appelrassen. Piepkleine stukjes vruchtvlees geven het pure sap de troebele structuur.

 

Uniek: wij persen alleen tijdens het oogstseizoen

Onze fruitsappen zijn 100% puur, van constante kwaliteit door het unieke productieproces. Het is geen concentraat. Ze zijn gemaakt van milieubewust geteeld fruit dat rijpt aan de boom. Het moment van plukken is erg belangrijk. Door het fruit aan de boom te laten rijpen, komen er aroma’s en natuurlijk sap vrij. Na de pluk wordt het fruit meteen geperst, dát maakt ons sap uniek.

Door pasteurisatie blijft het lang houdbaar, in een gesloten fles minstens twee jaar buiten de koelkast. Al het goede blijft behouden: de smaak, vitaminen en mineralen.

Appelaere is van nature rijk aan vitamine C, dat mede bijdraagt aan een goede weerstand, sterke tanden, botten en een gezond immuunsysteem. Ook draagt vitamine C bij aan een goed functionerend zenuwstelsel en ondersteunt het de natuurlijke energie in je lichaam.

Appelaere is gekoeld op z'n best en verkrijgbaar in glazen flessen van 0,75, 0,33 en 0,2 liter.

Proef ook Perelaere, Druivelaere en Sinaasappelaere!