Sinaasappelsap - de Sinaasappelaere - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

De Sinaasappelaere

De Sinaasappelaere is puur sap dat het hele jaar door smaakt alsof het net is geperst. Uniek aan onze Sinaasappelaere is dat het sap niet wordt aangelengd met water en alleen puur sap van de sinaasappels bevat. Deze groeien in zonovergoten landen en worden daar geperst. Het sap wordt niet verdund of gefilterd. Sinaasappelaere heeft een troebele structuur en een heerlijk volle smaak.

 

Uniek: wij persen alleen tijdens het oogstseizoen

Onze fruitsappen zijn 100% puur, van constante kwaliteit door het unieke productieproces. Het is geen concentraat. Ze zijn gemaakt van milieubewust geteeld fruit dat rijpt aan de boom. Het moment van plukken is erg belangrijk. Door het fruit aan de boom te laten rijpen komen er aroma’s en natuurlijk sap vrij. Na de pluk wordt het fruit meteen geperst, dát maakt ons sap uniek.

Door pasteurisatie is de Sinaasappelaere minimaal twee jaar buiten de koelkast houdbaar in een gesloten fles. Dit maakt dat de smaak en kwaliteit van het sap optimaal blijven. De Sinaasappelaere is van nature rijk aan vitamine C. Dat draagt bij aan je weerstand, sterke tanden en botten. Ook draagt vitamine C bij aan een goed functionerend zenuwstelsel en ondersteunt het de natuurlijke energie in je lichaam.

Sinaasappelaere is gekoeld op z'n best en verkrijgbaar in glazen flessen van 0,75, 0,33 en 0,2 liter.

Proef ook Appelaere, Druivelaere en Perelaere!