Perensap - de Perelaere - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

De Perelaere

De Perelaere is puur perensap. De zachte smaak van Perelaere komt van speciaal geselecteerde perenrassen. Minuscule stukjes vruchtvlees geven het sap de troebele en karakteristieke structuur.

 

Uniek: wij persen alleen tijdens het oogstseizoen

Onze fruitsappen zijn 100% puur, van constante kwaliteit door het unieke productieproces. Het is geen concentraat. Ze zijn gemaakt van milieubewust geteeld fruit dat rijpt aan de boom. Het moment van plukken is erg belangrijk. Door het fruit aan de boom te laten rijpen komen er aroma’s en natuurlijk sap vrij. Na de pluk wordt het fruit meteen geperst, dát maakt ons sap uniek.

Door pasteurisatie is de Perelaere in een gesloten fles minstens twee jaar buiten de koelkast houdbaar. De unieke smaak blijft behouden, net als de van nature aanwezige vitaminen en mineralen. 

De Perelaere is een verantwoorde dorstlesser en energieleverancier. Het sap is rijk aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine C. Vitamine C draagt bij aan een goede weerstand, sterke botten en een gezond immuunsysteem en bloedvaten. Ook helpt vitamine C het zenuwstelsel functioneren en activeert het je natuurlijke energie. 

Perelaere is gekoeld op z'n best en verkrijgbaar in glazen flessen van 0,75, 0,33 en 0,2 liter.

Proef ook Appelaere, Druivelaere en Sinaasappelaere!