Vacature gesloten: administratief logistiek medewerker - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

< Hét alcholvrije zomerdrankje
12.08.2022 15:44 Leeftijd: 2 jaar

Vacature gesloten: administratief logistiek medewerker


We zoeken een collega!
Wat ontzettend jammer is het als je weet dat een fijne collega over een poosje vertrekt. Helemaal omdat we zo’n fijn team hebben. Ook voor Sonja, onze gedreven administratieve duizendpoot, is het dubbel. Ze slaat volgend jaar een nieuwe weg in, vol nieuwe kansen in een heel andere bedrijfstak. Samen met haar echtgenoot gaat ze verder bouwen aan een prachtig ICT-bedrijf. Sonja, je bent een kei in je werk. Wat zullen wij jouw kwaliteiten maar vooral jouw hartelijke, warme persoonlijkheid missen op ons kantoor. Veel succes in je nieuwe baan!
 

Vacature:

Administratief logistiek medewerker
(24 uur per week, locatie: Breskens)

Ben je op zoek naar een unieke baan in een (h)echt familiebedrijf? Ben jij een planner, administratief een kei en zie je altijd mogelijkheden? Kun je een beetje stress echt wel handelen en werk je altijd met de wensen van de klant voorop? Jij bent een echte regelaar die het leuk vindt om in een supergezellig team de allerlekkerste fruitsappen te verkopen? Dan hebben wij een plekje voor jou bij De Appelaere!

Wie zijn wij
De Appelaere is ons familiebedrijf in het Zeeuws-Vlaamse Waterlandkerkje. We brengen sinds 1995 met veel passie en plezier puur natuurlijke vruchtensappen van hoge kwaliteit op de markt.
Naast Appelaere en Perelaere horen ook Sinaasappelaere en Druivelaere bij ons assortiment. Onze lekkere vruchtensappen worden in Nederland en België verkocht aan retailers, groothandels en horeca.

Bovenal is De Appelaere een familiebedrijf waar het hele team zich met hart en ziel inzet voor de groei en bloei van ons bedrijf, in binnen- én buitenland. Met heel veel plezier en enthousiasme gaan we er iedere dag voor om nog meer klanten te laten genieten van onze lekkere, natuurlijke fruitsappen.

Onze vacature
Wij zijn op zoek naar een administratief logistiek medewerker die zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd werkt. Onze klanten zijn gewend aan een hoog serviceniveau: wanneer ze orders plaatsen maak je je sterk voor de logistieke processen en stemt dit af met onze leveranciers, vervoerders en klanten. Je bent een kei in het schakelen tussen klantgesprekken, backoffice-activiteiten en het administreren in ons ERP-systeem King. Je monitort de voorraden met onze logistieke partners. Je krijgt er energie van om met een klein,  gepassioneerd team samen te werken en waar nodig elkaar te vervangen.

Wat vragen wij

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Tenminste drie jaar werkervaring
  • Je beheerst de Engelse taal, en het spreken van Duits is een pré

Dit gaat over jou

  • Je bent nauwkeurig, analytisch en administratief sterk
  • Je kunt goed plannen en organiseren en neemt graag initiatief
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel

 Bij ons werken betekent

  • Een afwisselende baan voor 24 uur per week
  • Een goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellig en hecht team met ruimte voor initiatieven en ontplooiing
  • Hybride werken: optimale afstemming tussen privé en werk

Wil je graag bij ons komen werken? Stuur je motivatie met CV voor 31 augustus naar Janine Tazelaar: Janine@appelaere.nl

De Appelaere
Oranjeplein 8
4511 CL  Breskens Tel: 0117 - 453026