De Druivelaere: Beste Product van het Jaar 2021-2022 - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

< Druivelaere 0,33 liter
22.06.2021 14:26 Leeftijd: 3 jaar

De Druivelaere: Beste Product van het Jaar 2021-2022


Druivelaere is het Beste Product van het Jaar 2021-2022 in België. De jongste aanwinst van de Appelaere-familie kreeg de titel als winnaar in de categorie Fruitdranken.

Druivelaere is honderd procent puur druivensap, zonder toevoegingen. Het bevat geen kleur- en smaakstoffen en past in een vegan leefstijl.

Woordvoerster Janine Tazelaar van De Appelaere is blij met de titel voor de Druivelaere. “Het is een dorstlessende traktatie voor jong en oud en heeft een heerlijke smaak: fruitig en vol aroma. We zijn er trots op dat onze producten ook in België in de smaak vallen. Druivelaere is de perfecte keuze bij het diner, als alcoholvrije wijn. Het is een echte traktatie om puur te drinken, maar ook als ingrediënt voor mocktails en cocktails. Ons familiebedrijf brengt sinds 1995 natuurlijke fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt. Naast Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kwam daar in 2021 Druivelaere bij. Deze nieuwe smaakvariant is in Nederland en België meteen omarmd door de consumenten.”

Kwaliteit
De Appelaere blijft in ontwikkeling en houdt daarbij vast aan de bedrijfsfilosofie om producten van de allerbeste kwaliteit op de markt te brengen. Aan de Druivelaere gingen uitgebreide onderzoeken vooraf, met proefpanels die de gewenste smaak selecteerden.

Waar verkrijgbaar
De fruitsappen van De Appelaere zijn verkrijgbaar in glazen flessen van 0,75, 0,33 en 0,2 liter. Ze staan op de kaart in de horeca en zijn voor de consument ook te verkrijgen bij goed geassorteerde supermarkten en in speciaalzaken. 

Verkiezing
Consumenten brachten voor de verkiezing van Beste Product van het Jaar 2021-2022 online hun stem uit en beoordeelden op prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. De verkiezing is een initiatief van Q&A Research & Consultancy en Consumer Contest Company. In 2014-2015 won Appelaere ook de titel Beste Product van het Jaar.