Nieuwe Salesmanager BE-LUX - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

< Boeketcadeau
31.12.2020 08:28 Leeftijd: 3 jaar

Nieuwe Salesmanager BE-LUX


We zijn heel trots dat we jullie kunnen mededelen dat Jorn Van Rompaye ons verkoopteam per 1 januari zal komen  versterken.
Jorn start als Sales Manager België en zal zich in deze functie bezig houden met onze relaties en klanten in zowel België als Luxemburg. Hij brengt vele jaren aan ervaring mee binnen de food business, zowel in de Retail als de groothandel. Zodra de mogelijkheid zich hiervoor voordoet zal Jorn contact met jullie opnemen voor  een persoonlijke kennismaking. Graag nodigen wij jullie uit om Jorn welkom te heten in ons team en hem veel succes toe te wensen”.   
Groet, Rémy de Bruijn

Ik kan nauwelijks wachten om vanaf januari aan de slag te gaan bij De Appelaere. Eerlijke, gezonde en kwalitatieve producten in de markt zetten via een recht-door-zee, no-nonsense bedrijfscultuur, dat is wat ik wil doen. Hoewel De Appelaere inmiddels al een stevige basis heeft in België, ben ik ervan overtuigd dat de mogelijkheden nog legio zijn. De Appelaere heeft sowieso alles in huis om een stevige groei naar behoren in te vullen. Na jarenlang JIV-Tailormade food solutions mee te hebben opgebouwd op de Belgische markt, kijk ik ernaar uit om De Appelaere ook in België de naam en faam te helpen bezorgen die ze verdienen. Ik hoop dan ook samen met u een gezonde groei en een duurzaam partnership te kunnen bestendigen.
Het is echt zoals ze zeggen: sommige wegen kruisen elkaar op het juiste moment. Dit is zo’n kruispunt waarvan ik echt overtuigd ben, en ja, ook een weg waar ik heel veel goesting in heb.
Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten om dit verhaal samen verder te kunnen uitschrijven.
Tot gauw!
Jorn
Mijn contactgegevens:
Jorn@appelaere.be
+32 475 81 12 87