Vacature Key Accountmanager België & Luxemburg - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

< Interview met Henk en Rémy
01.09.2020 08:47 Leeftijd: 59 dagen

Vacature Key Accountmanager België & Luxemburg


Al sinds 1995 ontwikkelt en levert het Zeeuwse familiebedrijf De Appelaere, gevestigd in Breskens, verse troebele fruitsappen van de allerbeste kwaliteit aan de retail, horeca en foodservice. Begonnen met appelsap (“Appelaere”), later werd perensap (“Perelaere”) en sinaasappelsap (“Sinaasappelaere”) aan het assortiment toegevoegd.

Via zorgvuldig geselecteerde telers worden alleen de beste vruchten gebruikt voor de sappen, die op ambachtelijke en duurzame wijze geproduceerd en gebotteld worden. Inmiddels weten de producten ook hun weg te vinden naar klanten in België en zijn er genoeg kansen voor verdere (internationale) groei.

De Appelaere kent een hechte, open familiecultuur waarin passie, lef en ondernemersgeest de boventoon voert. Met het team van 6 medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan het succes van dit bedrijf. www.appelaere.nl

Om de Belgische markt beter van dienst te kunnen zijn en sneller in te spelen op de aldoor groeiende vraag, zijn wij op zoek naar een gedreven en succesvolle Key Accountmanager. Voor verdere details omtrent deze zeer uitdagende en superleuke functie, verwijzen wij je graag naar bijgesloten profielschets. Denk je dat jij de persoon bent waarnaar wij op zoek zijn, stuur dan je CV, met recente pasfoto, naar remy@appelaere.nl. 

Bekijk hier de profielschets.