Druivensap - de Druivelaere - De Appelaere
Spring naar hoofd-inhoud

De Druivelaere

De Druivelaere is de jongste aanwinst van de Appelaere-familie. Druivelaere is puur druivensap, fruitig en vol aroma. De sappige druiven groeien in zonovergoten gaarden. Het is een dorstlessende traktatie voor jong en oud en heeft een heerlijke, unieke smaak.

 

Uniek: wij persen alleen tijdens het oogstseizoen

Onze fruitsappen zijn 100% puur, van constante kwaliteit door het unieke productieproces. Het is geen concentraat. Ze zijn gemaakt van milieubewust geteeld fruit dat rijpt aan de boom. Het moment van plukken is erg belangrijk. Door het fruit aan de boom te laten rijpen komen er aroma’s en natuurlijk sap vrij. Na de pluk wordt het fruit meteen geperst, dát maakt ons sap uniek.

Door pasteurisatie van het sap blijft het lang houdbaar, in een gesloten fles minstens twee jaar buiten de koelkast. Al het goede blijft behouden: de smaak, vitaminen en mineralen.

Het sap is rijk aan antioxidanten en voedingsvezels en draagt bij aan sterke botten en een gezond cholesterolgehalte. Druivelaere werkt bloeddrukverlagend en hydraterend. Druivensap helpt ook om je immuniteit te verhogen en beschermt zo zelfs tegen bacteriën en infecties.

Druivelaere is verkrijgbaar in glazen flessen van 0,75, 0,33 en 0,2 liter.

Proef ook AppelaerePerelaere en Sinaasappelaere!