Appelaere Magazine
Glaswerk: Proseccoglas WAT HEB JE NODIG? 20 ml Vodka 100 gram Appelaere – basilicum sorbet 50 ml Prosecco HOE MAAK JE HET? • Meng alle ingrediënten in een blender tot een geheel • Schenk uit in een proseccoglas Glaswerk: Proseccoglas WAT HEB JE NODIG? 2/3 scroppinio 1/3 prosecco HOE MAAK JE HET? • Gebruik het recept van scroppi- nio maar gebruik er maar 2/3 van • Schenk als laatste de prosecco in het glas • Serveer met een rietje APPELAERE- BASILICUM SORBET APPELAERE – APPEL-KANEELSIROOP DE BASIS WAT HEB JE NODIG? 100 ml Appelaere 100 gram suiker 1 kaneelstokje HOE MAAK JE HET? • Voeg 100 g suiker toe aan 100 ml Appelaere • Verhit dit totdat de suiker is opgelost • Voeg kaneelstokje toe aan de siroop en laat het afkoelen • Bewaar de afgekoelde siroop met kaneelstokje in een flesje SCROPPINIO APPELINI SPOOM Glaswerk: Proseccoglas WAT HEB JE NODIG? 25 ml Appelaere appel-kaneelsiroop 100 ml Prosecco HOE MAAK JE HET? • Vul een proseccoglas met prosecco • Voeg de Appelaere appel-kaneelsiroop in het glas • De Appelaere appel-kaneelsiroop zal wat naar beneden zakken, je krijgt heel mooi 2 lagen. WAT HEB JE NODIG? 160 gram gesneden zoet appels 80 gram Appelaere appel-kaneelsiroop 2 blaadjes basilicum HOE MAAK JE HET? • Vries de gesneden stukjes appel in • Voeg ze daarna in een blender met de Appelaere appel- kaneelsiroop en basilicumblaadjes • Blend tot een sorbet substantie • Vries weer in tot gebruik
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTgwNDc=