Spring naar hoofd-inhoud

Privacybeleid de Appelaere

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit houdt in dat u het recht heeft om te weten welke persoonsgegevens wij van u bewaren, wat wij daarmee doen en hoe wij deze beveiligen. We willen u bij deze ook wijzen op de mogelijkheid een verzoek in te dienen om deze gegevens te wijzigen of verwijderen

Door middel van de privacyverklaring hopen wij u duidelijkheid te geven over bovenstaande punten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Appelaere is gevestigd in Waterlandkerkje en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20141181. De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Sinds 1995 brengt het pure fruitsappen op de markt; Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere.

Persoonsgegevens waarover wij beschikken.

Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn bewaren we de volgende gegevens u:

Indirecte klanten (horeca);

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens van het bedrijf
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Directe klanten (afnemers);

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens van het bedrijf
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IBAN-nummer
  • BTW-nummer

Waar gebruiken wij deze gegevens voor

De gegevens gebruiken we om u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, u uit te nodigen voor een beurs of om te communiceren omtrent bestellingen. Uw adresgegevens hebben we bovendien nodig als we een bezoek willen inplannen.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens

Indien u niet langer gebruik wenst te maken van onze diensten, verwijderen we de gegevens van indirecte klanten na 3 jaar. De belastingdienst verplicht ons, in verband met eventuele controle van onze administratie, om de gegevens van directe klanten 5 jaar te bewaren.

Bescherming van uw gegevens

De persoonsgegevens waarover wij beschikken zijn digitaal opgeslagen. De computers waar uw gegevens opstaan zijn beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien deze computers zouden worden gestolen zullen wij aangifte doen van een zogenaamd ‘datalek’ bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. 

Website

Onze website slaat geen persoonsgegevens of privacygevoelige informatie op.

Uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@appelaere.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Heeft u verder nog vragen?

Wij nemen uw privacy serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Als u vragen heeft met betrekking tot de gegevens waarover wij beschikken kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail: info@appelaere.nl of telefonisch: 0117-453026.